Top Panel

This panel contains four widget positions: panel1, panel2, panel3 and panel4. If none of these have published widgets, the panel will be hidden.

You have control over the panel settings. You can change panel's height (currently 250px), width (100%), background color and panel's button text (open/close).

O nama

Sekundar usluge d.o.o. je trgovačko društvo registrirano za sakupljanje, reciklažu, skladištenje i trgovinu sekundarnih sirovina i neopasnog otpada. Nastalo je kao rezultat dugogodišnjeg znanja i iskustva u radu s problematikom otpada i njegova zbrinjavanja. Temeljne smjernice razvoja tvrtke usmjerene su prema održivom modelu gospodarenja otpadom s tendencijom smanjivanja količina otpada koji se odlaže u prirodu i povećanju količina u procesu reciklaže i ponovne oporabe. Najvažniju djelatnost u poslovanju tvrtke čini prikupljanje, izdvajanje i promet metalnih ostataka i otpada, koje se na skladištu u Permanima (općina Matulji) sortira, reže, preša i priprema za izvoz u zemlje članice EU. Kontinuirani ekonomski rast i razvoj naše tvrtke zasnovan je na konstantnom procesu kapitalnih ulaganja, inovativnom razvojnom programu i korištenju nepovratnih financijskih sredstava koje pružaju europski fondovi. Rezultat takvog djelovanja i glavni cilj su zadovoljni poslovni partneri koji nam se mogu obratiti s potpunim povjerenjem i sigurnošću. Naša briga za zbrinjavanje i rješavanje problematike vašeg otpada uvijek nam je na prvom mjestu.

Politika kvalitete i zaštite okoliša

 

Pretraži sekundar-usluge.com

Kontakt

Sekundar usluge d.o.o.
OIB: 71392384822
Adresa: Permani 1/e, 51 213 Jurdani
Tel: 051 273 821
Mob: 091 67 000 55
e-mail: sekundar.usluge@ri.t-com.hr
www.sekundar-usluge.com

Radno vrijeme

PONEDJELJAK - PETAK
8:00 - 16:00

SUBOTA
8:00 - 13:00

car interiorLorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s...